11.890,00
με ΦΠΑ: 14.743,60
Τιμή Χονδρικής:
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
10018331
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Forte σημαίνει Αριστεία, Ειδικότητα, Δύναμη. Το Forte™ της Robe σίγουρα ανταποκρίνεται στο όνομά του! Παράγοντας 50.000 lumens υψηλής ποιότητας φωτισμού, σε συνδυασμό με την ικανότητα να διατηρεί την ποιότητα του φωτός από την επαναστατική μηχανή Transferable Engine, και κατασκευασμένο εξειδικευμένες καινοτομίες, το Forte™ είναι έτοιμο να σας οδηγήσει στο μέλλον!

Το Forte™, λόγω του ότι χρησιμοποιεί τη μηχανή TE™ 1.000W White LED, διαθέτει ένα μεγάλο ζουμ από 5 έως 55 μοίρες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές ως Spot, Wash και Beam, χρησιμοποιώντας ένα κορυφαίο πλαίσιο των 40kg.

Η συνήθης απώλεια εξόδου στις ρυθμίσεις με μικρό ζουμ, αντιμετωπίζεται μέσω της νέας ευρεσιτεχνίας της Robe, Narrow Zoom Output Boost, βελτιώνοντας την απόδοση κατά 15% περισσότερο, ιδανική για χρήση Beam.

Το νέο, πρωτοποριακό σύστημα μίξης χρωμάτων CMY της Robe παρέχει ομαλές μεταβάσεις χρωμάτων. Η συνολική φινέτσα του Forte™ ολοκληρώνεται από το συνδυασμό των δύο Colour Wheels, των φίλτρων CRI 80 και 90, και ένα μεταβλητό CTO από 3.000 - 6.700K.

Το ολοκληρωμένο πακέτο δυναμικών εφέ του Forte™ περιλαμβάνει:

  • Δύο πλήρως ευέλικτες και περιστρεφόμενες Gobo Wheels. Η καθεμία χρησιμοποιεί 6 gobos λειτουργώντας με το σύστημα γρήγορης αλλαγής της Robe, Slot & Lock.
  • Δύο στοιβαζόμενα πρίσματα 6 όψεων, ένα γραμμικό και ένα κυκλικό.
  • Διαθέτει τροχό Animation και μία εξαιρετικά γρήγορη ίριδα
  • Επίσης διαθέτει δύο Frosts ταχείας εναλλαγής. Το ένα soft 1° και το άλλο medium 5°, για ομαλή κάλυψη Wash χρησιμοποιώντας όλο το εύρος ζουμ 5-55 μοιρών, χωρίς περιορισμό στο εύρος αποκοπής.

Το Forte™ σας παρέχει απόλυτο έλεγχο μέσω του εξαιρετικά ακριβούς συστήματος κλείστρου πλαισίου, είτε με ξεχωριστό έλεγχο λεπίδας, είτε ολόκληρου του συστήματος με δυνατότητα περιστροφής + - 60°. Το Forte™ διαθέτει έλεγχο PWM μέσω του Cpulse™, καθώς και άμεσο έλεγχο Plus/ Minus Green για ακρίβεια κατά την εκπομπή. Το Forte™ διαθέτει τεχνολογία EMS™ (Electronic Motion Stabilizer), για άμεσο σταματημό, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση με το RoboSpot™. Τέλος, διαθέτει το μηχανισμό L3™ (Low Light Linearity), για τέλειο dimming πάνω σε μαύρο.

Το Forte™ διαθέτει μια ολοκληρωμένη σουίτα πρωτοκόλλων, όπως τα USITT DMX 512, RDM, ArtNet, MA Net, MA Net 2 και sACN. Το πρωτόκολλο REAP™ (Robe Ethernet Access Portal) περιλαμβάνεται για άμεση επικοινωνία μέσω δικτύων Ethernet. Το ασύρματο χειριστήριο DMX είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Όλα αυτά επιτρέπουν την ομαλή ενσωμάτωση του Forte™ σε όλα τα δίκτυα ελέγχου.
Κατασκευαστής:
Robe Lighting
Μοντέλο:
Forte™
Light Source (Watt):
TE™ 1.000W
Light output :
40.000 lm
Εύρος Zoom:
5° - 55°
Διαστάσεις:
(HxWxD) 843x483.5x288.5mm
Βάρος (kg):
39.5
Series:
LED-based Moving Lights
Εγγύηση:
2 Έτη

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!