5.545,00
με ΦΠΑ: 6.875,80
Τιμή Χονδρικής:
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
10018011
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η κινούμενη κεφαλή της Robe ProMotion™ είναι συμπαγής, κομψή και γρήγορη, παράγοντας 1000 ANSI Lumens με πηγή LED μεγάλης διάρκειας.

Το ProMotion™ έχει δυνατότητα ανάμειξης χρωμάτων RGB και CMY, ψηφιακά gobos και γραφικά εφέ με εικόνες και βίντεο, μεγάλη γκάμα ενσωματωμένων εφέ, θέτοντας ένα μόνο όριο, τη δημιουργικότητά σας!

Στην κινούμενη κεφαλή ProMotion™ μπορείτε να φορτώσετε φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα live streaming από εξωτερικά πολυμέσα multimedia υψηλής ευκρίνειας.

Έχοντας ως βασικό θεμέλιο την κεφαλή ProMotion™, με ίριδα και μηχανοκίνητη εστίαση, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των οπτικών σας δημιουργιών.

Η συσκευή παρέχεται με δύο σετ καλυμμάτων βάσης, το πρώτο σετ είναι κατάλληλο για εφαρμογές stage, ενώ το δεύτερο σετ κρύβει την οθόνη ελέγχου και τα καλώδια στο πίσω μέρος της βάσης, καθιστώντας το ιδανικό για εγκαταστάσεις.

Το ProMotion™ μπορεί προαιρετικά να είναι εξοπλισμένο με το ADM™ (Automatic Distance Meter), για να διατηρεί την προβολή εντελώς καθαρή και εστιασμένη αυτόματα χωρίς καμία αλλαγή από τον χρήστη.

Με την κινούμενη κεφαλή προβολέα ProMotion™, μπορείτε να πάτε στο επόμενο επίπεδο τις προωθήσεις σας σε bar, club και εκδηλώσεις!
Κατασκευαστής:
Robe Lighting
Μοντέλο:
ProMotion™
Διαστάσεις:
(HxWxD) 508x328x283mm
Βάρος (kg):
12
Series:
LED-based Moving Lights
Εγγύηση:
2 Έτη

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!