Clair Brothers 1AM

2.899,20
με ΦΠΑ: 3.595,01
Τιμή Χονδρικής:
[Σύνδεση για προβολή τιμής]
1AM
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Clair Brothers 1AM είναι η επόμενη γενιά πολλαπλών εφαρμογών ηχείου 12".

Η τεχνολογία πίσω από το ηχείο 1AM συνδυάζει την παράδοση της Clair Brothers που διαθέτει πάνω στην κατασκευή μεγάλων stage monitors με την επιτυχημένη τεχνολογία της ομοαξονικής κόρνας (horn) που αναπτύχθηκε τα τελευταία 5 χρόνια από την Clair.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ικανό και συμπαγές ηχείο με εξαιρετική συνοχή μεταξύ των στοιχείων κατασκευής του, όπου προσφέρουν έναν κρυστάλλινο και ομαλό "in-your-face" ήχο που συναντιέται στα συστήματα ήχου Hi-Fi.

Το Clair Brothers 1AM δεν είναι μόνο ένα απλό stage monitor, αλλά είναι επίσης ένα εξαιρετικό φορητό ηχείο PA ικανό να τοποθετηθεί και σε μόνιμες εγκαταστάσεις, λόγω του ότι διαθέτει σημεία πρόσδεσης και εγκοπή για να στηριχθεί σε βάση ηχείου. Μια μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων τοποθέτησης είναι διαθέσιμη για να διευκολύνει τις μόνιμες εγκαταστάσεις.


Στοιχεία δόμησης του 1AM:

Ο οδηγός συμπίεσης υψηλών συχνοτήτων διαθέτει διάμετρο 1.5" (3" διάμετρος πηνίου), το διάφραγμα είναι επιστρωμένο με "Titanium Nitride" και οι μαγνήτες είναι συναρμολογημένοι με υλικά νεοδυμίου (neodymium). Ο οδηγός (driver) συνδέεται με οριζόντια 40° με 60 ° κατακόρυφη περιστροφική κόρνα (horn). Η αναπαραγωγή των χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων γίνεται από ένα woofer 12".


Τρόποι σύνδεσης του 1AM:

Οι διπλοί οπίσθιοι σύνδεσμοι που διαθέτει το Clair Brothers 1AM, επιτρέπουν τη συνδεσμολογία πολλαπλών ηχείων από έναν ενισχυτή. Επιπλέον, υπάρχουν τρεις ελαφρώς πιο κρυφές συνδέσεις. Οι δύο έχουν τοποθετηθεί μέσα στις λαβές της αριστερής και της δεξιάς πλευράς και η άλλη στο κάτω μέρος. Όταν τα ηχεία χρησιμοποιούνται για monitors σε drummers ή τοποθετούνται σε στύλο ηχείου, αυτές οι πρόσθετες υποδοχές αποδεικνύονται εξαιρετικά χρήσιμοι για τη διαχείριση των καλωδίων.


Ηλεκτρονική κατασκευή του 1AM:

Το 1AM είναι επίσης διαθέσιμο ως αυτοενισχυόμενη έκδοση με την ονομασία 1AM+. Το Clair Brothers 1AM+ διαθέτει μία εξαιρετικά ελαφριά και ισχυρή μονάδα ενισχυτή OEM που παράγεται αποκλειστικά από την Powersoft για την Clair. Η βασική διαμόρφωση του 1AM+ διαθέτει ένα παρόμοιο DSP με τα επιτυχημένα kiTSeries με επεξεργασία 32-bit κινητής υποδιαστολής με crossover slopes έως 48dB/ oct και φίλτρα FIR. To panel εισόδου του 1AM+ διαθέτει υποδοχές PowerCon (In/ Thru) και ένα ζεύγος XLR (In/ thru). Το 1AM είναι ευέλικτο σε τάση με PSU διορθωμένο PFC που δέχεται 85-240VAC 50/ 60Hz.


1AM/1AM+ Preset Modes:

Το Clair Brothers 1AM παρουσιάζει ενδιαφέρουσα Preset Modes

Οι preset λειτουργίες περιλαμβάνουν:

  1. 1AM Stage Monitor Mode
  2. 12AM Emulation Mode
  3. 1AM Full Range PA Mode
  4. 1AM 100Hz HPF Mode (για χρήση με συμπληρωματικό subwoofer)


Αλλα χαρακτηριστικά του 1AM:

Το χαμηλού προφίλ στιλ και τα πλαϊνά χερούλια προσφέρουν εξαιρετική αισθητική και φορητότητα. Η πρόσοψη (grille) του ηχείου είναι κατασκευασμένη από διάτρητο χάλυβα υψηλής ποιότητας (grade 14) και έχει υποστεί ειδική επεξεργασία ώστε να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό εξωτερικό φινίρισμα.

Η Clair Brothers προσφέρει ειδικά φορητά racks σε ένα πακέτο με ενισχυτές και προσέσορες DSPs, για όλα τα συστήματα monitor που διαθέτει. Custom καλώδια για τα συστήματα μπορούν να κατασκευαστούν και να τερματιστούν με ταμπέλες και ειδικά road cases.

Όπως και με όλα τα προϊόντα της Clair Brothers, οι καμπίνες των ηχείων είναι κατασκευασμένες από την καλύτερη ξυλεία σημύδας (birch) της Βαλτικής και έχουν φινίρισμα στιβαρού χρώματος "polyurea" για να αντέξει τις πιο απαιτητικές συνθήκες.


Εφαρμογές του Clair Brothers 1AM:

  • Vocal Monitor
  • Side/ Front Fill
  • Delay
  • DJ Monitors
  • Drum Fill
  • Sound Stages


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Loudspeaker Type Two-Way, Coaxial Stage Monitor / Point Source
Frequency Response 60Hz–18kHz (+/- 2dB) | 50Hz–20kHz (-10dB)
Recommended Power Amplifier 1200–1400W Peak @ 8 Ohms
Sensitivity (1 Watt @ 1 Meter) LF 99dB SPL
HF 107dB SPL
Max. Output Peak 131 dB SPL
Drivers LF(1) 12 in (304.8mm)
HF(1) 3 in (76.2mm)
Nominal Impedance LF: 8 Ohms
HF: 16 Ohms
Power Handling LF 350W Cont. | 1400W Peak
HF 80W Cont. | 160W Peak
Dispersion 40° H x 60° V (Rotatable)
Input/Output Connections
Standard (5) NL4 Speakon
Optional (5) EP-4 Connectors (1 Male, 4 Female)Κατασκευαστής:
Clair Brothers
Μοντέλο:
1AM
Τύπος Ηχείου:
Παθητικό
Κατηγορία Ηχείου:
Stage Monitor
Αντίσταση (Ω):
Διάμετρος Woofer:
12"
Διάμετρος Tweeter / Driver:
3"
Διασπορά Χοάνης (Κόρνας):
40° H x 60° V (Rotatable)
DSP Controller:
Όχι
Διαστάσεις:
(HwWxD) 376.3x516.2x558.4 mm
Βάρος (kg):
25.4
Series:
ONE Series
Εγγύηση:
1 Έτος

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!