Τρόποι Αποστολής

Mε ACS Courier:

Αν επιλέξετε την ΑCS Courier θα παραλάβετε την παραγγελία σας εντός 24 με 48 ωρών στο χώρο που έχετε δηλώσει.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 εκτελούνται την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη.

Αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενη ημέρας. Μετά από κάθε παραγγελία θα λαμβάνετε ένα επιβεβαιωτικό email για να γίνεται η ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας.

Εκεί θα βρίσκεται και ο αριθμός φορτωτικής (voucher) με το οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας. Με αυτό τον αριθμό μπορείτε να επισκεφθείτε το website της ΑCS Courier http://www.acscourier.gr/ και να πληκτρολογήσετε τον αριθμό φορτωτικής όπου σας ζητείτε και να δείτε αναλυτικά την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε όλα τα παραπάνω εξαιρούνται οι επίσημες αργίες καθώς και περιπτώσεις που είναι αδύνατον να γίνουν μετακινήσεις (ακραία καιρικά φαινόμενα).

Η παραλαβή των προϊόντων με courier ΑCS Courier ισχύει για δέματα έως 10kg. Για δέματα μεγαλύτερου βάρους χρησιμοποιούνται μεταφορικές εταιρείες. Σε κάθε περίπτωση το κόστος της μεταφορικής εταιρίας ή του Courier, το επιβαρύνεστε εσείς.

Με Πρακτορείο Μεταφορών:

Ένα από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία της εταιρείας μας Mega-Sound θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Όταν αποστείλετε την παραγγελία θα λάβετε στο e-mail τον αριθμό φορτωτικής και τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου.

Για παραγγελίες μικρότερης αξίας των 199,00 € τα μεταφορικά για αποστολή με πρακτορείο μεταφορών είναι 5,00 € ενώ για παραγγελίες μεγαλύτερης αξίας των 199,00 ευρώ είναι 10,00 €.

Παραλαβή από την Εταιρεία μας:

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τα γραφεία της Mega-Sound στο 2ο Χλμ Λεωφόρος Αλεποχωρίου (Θέση Γκέλη Περιβόλι), Μέγαρα Αττικής, 191 00.

Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο παραλαβής παρακαλείστε να μας ενημερώσετε μέσω email ή τηλεφωνικώς για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραλαβής από εμάς είναι μεταξύ 24-72 ώρες.

Αποστολή με Οδηγό της Mega-Sound (ισχύει μόνο εντός λεκανοπεδίου Αττικής):

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τον οδηγό της εταιρείας μας. Όσες παραγγελίες έχουν μεγαλύτερο κόστος 199,00€ δεν έχουν κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Οι παραγγελίες που έχουν αξία μικρότερης των 199,00€ σας επιβαρύνουν με 10,00 €. Από τις 12:00 έως τις 18:00 γίνονται καθημερινά οι παραδόσεις, αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς και ορίσουμε την ώρα παράδοσης.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!