Νέο βραβείο για τη Robe

26/11/2019
από Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο βραβείο για τη ROBE από το περιοδικό Projection, Lights & Staging News. όπου ανακήρυξε τη σειρά κινούμενων κεφαλών Led T1 για το 2019 ως την "Καλύτερη Νέα Σειρά Φωτισμού”

Το T1 είναι η μοναδική κεφαλή που χρειάζεστε για θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές και μουσικές παραγωγές, παρέχοντας σας όλα όσα μπορείτε να ζητήσετε από κινούμενες κεφαλές Profile και Wash.

Η κινούμενη κεφαλή T1 είναι μεσαίου φορμά και διατίθεται σε έκδοση με φακό PC ή Fresnel.

Επίσης η έκδοση profile, διαθέτει ως extra την ειδική ψηφιακή κάμερα followspot για τη σύνδεση της κεφαλής T1 με το RoboSpot BaseStation

Μάθετε περισσότερα για το Robe T1 εδώ


Νέο Firmware (V11) Update για το AsteraApp

20/11/2019
από Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Η νέα ενημέρωση για τους χρήστες του AsteraApp είναι διαθέσιμη, με το πιο πρόσφατο firmware (V11) και αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να διορθώσετε σφάλματα, να βελτιώσετε τις επιδόσεις, αλλά και χρησιμοποιήσετε νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες των προϊόντων της Astera.

Ενημερώστε απλά την εφαρμογή από το AppStore ή το Google Play Store όπως ενημερώνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή.

Όταν η εφαρμογή σας ενημερωθεί, τα AsteraBox και Astera Lights θα απαιτούν επίσης ενημέρωση.

Απλά συνδέστε τα με την ενημερωμένη εφαρμογή και θα ενημερωθεί αυτόματα με το πιο πρόσφατο firmware. Στη συνέχεια, θα ενημερωθούν τα φώτα όταν συνδεθούν σε αυτό.

Βεβαιωθείτε ότι στην εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία "Lights Background Update".

Για να το κάνετε αυτό, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί ρυθμίσεων (τρεις μπάρες στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής)> > App settings > Lights Background Update.

Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, η εφαρμογή θα κάνει επανεκκίνηση των φώτων και θα επιβεβαιώσει ότι έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο firmware!

Διαβάστε περισσότερα για την εφαρμογή AstreApp εδώ!

Εύκολη μεταφορά και αποθήκευση φώτων...και όχι μόνο

19/11/2019
από Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Η νέα θήκη μεταφοράς Meat Rack της Milos σας προσφέρει μια βολική λύση μεταφοράς και αποθήκευσης φωτιστικού εξοπλισμού, χρησιμοποιώντας ρυθμιζόμενες ράβδους και προσαρμογείς για το κρέμασμα τους ή για σχεδόν οτιδήποτε άλλο θέλετε να μεταφέρετε.

Επίσης μπορούν να εγκατασταθούν ρυθμιζόμενα ράφια για την αποθήκευση και τη μεταφορά μιας σειράς άλλων αντικειμένων που χρειάζεστε.

Το υψηλής ποιότητας πλαίσιο αλουμινίου (6082) παρέχει κολλήσεις υψηλής αντοχής και μακροχρόνια ανθεκτικότητα.

Για τον εύκολο χειρισμό του Meat Rack, διατίθενται τροχοί και ρυθμιζόμενες σε ύψος χειρολαβές στην άκρη του κάθε ραφιού, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά και στοίβαξη εξοπλισμού.

Οι διαστάσεις του 2,3m x 0,8m x 1,6m (L x W x H), δίνοντας το βέλτιστο χώρο μεταφοράς και αποθήκευσης για τις επόμενες εκδηλώσεις σας.


Μάθετε περισσότερα εδώ


Η Robe "επιστρέφει στο μέλλον" στο PLASA 2019

19/11/2019
από Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Με την ανακοίνωση της Robe τον Σεπτέμβρη του 2019 για τη νέα κινούμενη κεφαλή της, κίνησε το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Στην πρόσφατη έκθεση Plasa, η νέα κεφαλή φωτισμού Esprite της Robe τα κατάφερε και βραβεύτηκε με το "Βραβείο Καινοτομίας PLASA 2019".

Η καινοτομία του Esprite είναι ότι διαθέτει τον πρώτο εναλλασσόμενο/μεταφερόμενο μηχανισμό LED στον κόσμο!

Επίσης, είναι η φωτεινότερη κινούμενη κεφαλή LED στην αγορά με 27.000 lm

Μάθετε περισσότερα για το Esprite εδώ

Product of the Week: Clair Brothers C10-TrueFit Line Array Loudspeaker

19/11/2019
από Γιώργος Αλεξανδρόπουλος

Άλλη μία πρωτιά απέσπασε το κορυφαίο ηχείο Line Array C-10 της Clair Brothers από το γνωστό περιοδικό Mix Magazine, το οποίο το ανακήρυξε ως "Product of the Week"‼️

Το ηχείο C-10 χρησιμοποιεί διπλούς οδηγούς 10" και την τεχνολογία TrueFit της Clair για τη βελτιστοποίηση της ηχοβολής ενός συγκεκριμένου χώρου, μειώνοντας τη διαρροή ενέργειας, με σκοπό την επέκταση της στερεοφωνικής εικόνας σε μια ευρύτερη περιοχή του κοινού.

Η μείωση των πλευρικών ανακλάσεων παράγει έναν εστιασμένο ήχο με υψηλότερα επίπεδα ευκρίνειας!

Ανακαλύψτε το C-10 εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Mix Magazine εδώ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!