Πολιτική Επιστροφών

O πελάτης έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος που αγόρασε μέσω του e-shop μας σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που το παρέλαβε.

Από την ημερομηνία αποστολής της αίτησης υπαναχώρησης το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην εταιρεία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών ενώ τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι στις συσκευασίες τους, σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.

Είναι σημαντικό κατά τη στιγμή της παράδοσης να ελέγχετε προσεχτικά αν η κατάσταση των προϊόντων είναι σε καλή κατάσταση (π.χ. σπασμένο, λάθος προϊόντα, κλπ).

H εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά από χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Η Mega-Sound δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Επιστροφές δεν γίνονται στα προϊόντα των παρακάτω κατηγοριών:
1. Λαμπτήρες
2. Υγρά μηχανών (καπνού, φιάλες, κλπ)
3. Βύσματα, καλώδια, custom κατασκευές καλωδίων
4. Προϊόντα stock-εκθεσιακά-ευκαιρίες
5. Ηλεκτρονικά λογισμικά με σειριακούς αριθμούς
6. Ανταλλακτικά (π.χ. κεφαλές μικροφώνων, κεφαλές laser, λαμπτήρες, μεγάφωνα, κλπ)

Επιστροφή Χρημάτων

Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2251/1994 άρθρο 3 παράγρ.4 που αφορά τις on line αγορές, η επιστροφή του ποσού της αγοράς θα γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης υπαναχώρησης του πελάτη και εφόσον το προϊόν έχει επιστραφεί και είναι σε άριστη κατάσταση.

Για την επιστροφή χρημάτων ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με πιστωτική κάρτα τότε η εντολή επιστροφής χρημάτων δίνεται άμεσα από εμάς και τα χρήματα πιστώνονται στην κάρτα σας σε 3-5 εργάσιμες ανάλογα με την τράπεζα έκδοσης της κάρτας σας.
  • Εάν η εξόφληση έχει γίνει με αντικαταβολή τα χρήματα επιστρέφονται μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!