Τρόποι Πληρωμής

Mε Αντικαταβολή


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον οδηγό της ACS Courier, από τον οποίο θα παραλάβετε τα προϊόντα σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει σε περίπτωση που προτιμήστε να σας αποσταλούν τα προϊόντα με την ACS Courier.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3,00 € και τα επιβαρύνεστε εσείς.


*Σε περίπτωση που η παραγγελία είναι εκτός Ελλάδος η αντικαταβολή δεν ισχύει ως τρόπος πληρωμής.


Εξόφληση στην Εταιρεία


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας, από τα γραφεία της Mega-Sound που βρίσκεται στο 2ο Χλμ Λεωφόρος Αλεποχωρίου (Θέση Γκέλη Περιβόλι), Μέγαρα Αττικής, 191 00. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε τοις μετρητοίς την ημέρα που θα παραλάβετε τα προϊόντα σας.


Mέσω Πιστωτικής Κάρτας


Εάν επιθυμείτε να πληρώστε με πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε τον αριθμό, την ημερομηνία λήξης τον τύπο (Visa, Mastercard κ.τ.λ.), το τριψήφιο CVC, την ημερομηνία λήξης και το ονοματεπώνυμο κατόχου της κάρτας, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η αγορά. Για λόγους ασφαλείας των συναλλαγών η τράπεζα Eurobank σε συνεργασία με διεθνή εταιρεία προστασίας συναλλαγών μέσω internet διασφαλίζει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον στις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές.


*Σε κάθε περίπτωση όταν τα προϊόντα θα εξοφλουνται με πιστωτική κάρτα, η έκδοση αποδείξεων / τιμολόγιων θα γίνεται στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν θα πραγματοποιειται.


Mε Τραπεζική Κατάθεση


Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Ως δικαιολογία θα πρέπει να δίνετε στην τράπεζα το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας.


Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής:

Eurobank:

Αρ.Λογαριασμού: 0026.0285.54.0200638521

IBAN: GR65 0260 2850 0005 4020 0638 521

SWIFT CODE: ERBKGRAA


Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα εκτελεστεί αφού λάβουμε γνώση για την κατάθεση των χρημάτων. Προκειμένου να επισπευτεί η διαδικασία παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας με Fax στο 22960-26650 ή μέσω e-mail στο payments@mega-sound.gr αντίγραφο του καταθετηρίου. Παρακαλούμε επίσης να σημειώσετε πάνω στο καταθετήριο τον αριθμό παραγγελίας που αφορά.


Εξόφληση τοις μετρητοίς σε οδηγό της Mega-Sound

Αν η παραγγελία σας είναι εντός λεκανοπεδίου Αττικής μπορείτε να εξοφλήσετε τοις μετρητοίς στον οδηγό της εταιρείας μας, που θα σας παραδοσει τα προϊόντα.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!