Εγγύηση Προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων μας ορίζεται συνήθως στο 1 έτος (Κάθε κατασκευαστής ορίζει τη δική του εγγύηση).

Η εταιρεία Mega-Sound δίνει εγγύηση στον πρώτο αγοραστή ότι τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, λόγω των υλικών που τα αποτελούν. Στο διαστημα της εγγύησης, η εταιρεία μας θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει σύμφωνα με την κρίση μας το προβληματικό προϊόν, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση υλικών ή εργασίας. Η εταιρεία μας θα αξιολογήσει το χρόνο, τον τρόπο και τον τόπο της επισκευής του προϊόντος και θα σας ενημερώσει.
Η μεταφορά του προϊόντος στην εταιρεία μας, Mega-Sound, πραγματοποιείται από τον πελάτη, με δική του ευθύνη. Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος (απόδειξη λιανικης πώλησης, τιμολόγιο αγοράς κ.α) καθώς και την εγγύηση του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να είναι επιμελώς και ασφαλώς συσκευασμένα στις αρχικές τους συσκευασίες.

Για οποιαδήποτε επισκευή απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα της Mega-Sound, που βρίσκεται στο 2ο Χλμ Λεωφόρος Αλεποχωρίου (Θέση Γκέλη Περιβόλι), Μέγαρα Αττικής, 191 00

Σωστή Συντήρηση & Χρήση Προϊόντων


Είναι απαραίτητο να διαβάζετε προσεχτικά το εγχειρίδιο οδηγιών του προϊόντος. Εκεί παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ορθή χρήση αλλά και συντήρηση των προϊόντων.
Η εγγύηση αυτή δε σας καλύπτει σε περίπτωση που η βλάβη γίνει από:
•Αμέλεια συντηρισης.
•Λανθασμένη ή Κακή Χρήση.
•Χρήση που δε συστήνεται από τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Επιπλέον δεν καλύπτεστε από την εγγύηση όταν ο αριθμός κατασκευής έχει αλλοιωθεί, δεν είναι αναγνώσιμος, έχει αλλαχθεί ή αφαιρεθεί.
Η παρούσα εγγύηση θα πρέπει να ταχυδρομηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, προς το τεχνικό τμήμα της Mega-Sound. Σε διαφορετική περίπτωση είναι άκυρη.
Η εταιρεία Mega-Sound σας εγγυάται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επισκευαστεί το προϊόν και να επιστραφεί σε εσάς άμεσα.


Για κάθε πρόβλημα ή τυχόν απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 22960-29200 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!