Εγγύηση Προϊόντων

Η εγγύηση των προϊόντων μας ορίζεται συνήθως στο 1 έτος (Κάθε κατασκευαστής ορίζει τη δική του εγγύηση).

Η εταιρία Mega-Sound δίνει εγγύηση στον πρώτο αγοραστή ότι τα προϊόντα δεν είναι ελαττωματικά, λόγω των υλικών που τα αποτελούν.

Στο διάστημα της εγγύησης, η εταιρία μας θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει σύμφωνα με την κρίση μας το προβληματικό προϊόν, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση υλικών ή εργασίας.

Η εταιρία μας θα αξιολογήσει το χρόνο, τον τρόπο και τον τόπο της επισκευής του προϊόντος και θα σας ενημερώσει.

Η μεταφορά του προϊόντος στην εταιρία μας, Mega-Sound, πραγματοποιείται από τον πελάτη, με δική του ευθύνη.

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το αποδεικτικό αγοράς του συγκεκριμένου προϊόντος (απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο αγοράς κ.α) καθώς και την εγγύηση του προϊόντος.

Τα προϊόντα πρέπει να είναι επιμελώς και ασφαλώς συσκευασμένα στις αρχικές τους συσκευασίες.

Για οποιαδήποτε επισκευή απευθυνθείτε στο τεχνικό τμήμα της Mega-Sound, που βρίσκεται στο 2ο Χλμ Λεωφόρος Αλεποχωρίου (Θέση Γκέλη Περιβόλι), Μέγαρα Αττικής, 191 00

Σωστή Συντήρηση & Χρήση Προϊόντων:

Είναι απαραίτητο να διαβάζετε προσεχτικά το εγχειρίδιο οδηγιών του προϊόντος. Εκεί παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για την ορθή χρήση αλλά και συντήρηση των προϊόντων.
Η εγγύηση αυτή δε σας καλύπτει σε περίπτωση που η βλάβη γίνει από:
•Αμέλεια συντήρησης.
•Λανθασμένη ή Κακή Χρήση.
•Χρήση που δε συστήνεται από τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Επιπλέον δεν καλύπτεστε από την εγγύηση όταν ο αριθμός κατασκευής έχει αλλοιωθεί, δεν είναι αναγνώσιμος, έχει αλλαχθεί ή αφαιρεθεί. Η παρούσα εγγύηση θα πρέπει να ταχυδρομηθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, προς το τεχνικό τμήμα της Mega-Sound. Σε διαφορετική περίπτωση είναι άκυρη.

Η εταιρία Mega-Sound σας εγγυάται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επισκευαστεί το προϊόν και να επιστραφεί σε εσάς άμεσα.

Για κάθε πρόβλημα ή τυχόν απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 22960-29200 καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όροι Κάλυψης Service :

Πριν από κάθε αποστολή συσκευής προς επισκευή, στο τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι για τους όρους & προϋποθέσεις κάλυψης συσκευών επαγγελματικού ήχου & εικόνας και να έχετε συμπληρώσει τη φόρμα της Τεχνικής Υποστήριξης.

Η ελάχιστη χρέωση για έλεγχο των συσκευών είναι 25,00 €.

Όλες οι αποστολές από & προς την εταιρεία Mega-Sound γίνονται με ευθύνη του αποστολέα τον οποίο βαρύνουν και τα έξοδα αποστολής.

Τα προϊόντα αποστέλλονται πάντα στην Mega-Sound που βρίσκεται στο 2ο Χλμ Λεωφόρος Αλεποχωρίου (Θέση Γκέλη Περιβόλι), Μέγαρα Αττικής, 191 00 , με τη συνοδεία σχετικού Δελτίου Αποστολής.

Εξουσιοδοτημένο Service:

Η Mega-Sound διαθέτει το εξουσιοδοτημένο service και τα γνήσια ανταλλακτικά των εταιριών στην Ελλάδα: Robe, Clair Brothers, Milos Systems, MDG Fog, SRS Lighting, Astera Led, Chevin Research, iSEMcon, Led-M, Seer Audio, Soundtop.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!